Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 4. 2023

Pozvánka na "Velikonoční benefiční koncerty"

Římskokatolická farnost Hostinné a Město Hostinné si Vás dovolují pozvat na dvojici benefičních koncertů s velikonoční tématikou, které se budou konat v kostele Nejsvětější Trojice v Hostinném.

Koncert navazuje na sérii benefičních koncertů v rámci projekt „Naděje pro varhany“, jehož cílem je restaurování vzácných barokních varhan z 90. let 18. století.

pozvanka-hostinne.jpg

O velikonoční neděli 9. dubna od 18 hodin jste zváni na koncert "OVEČKA ZTRACENÁ"- V hudebním pořadu smíšeného sboru Krkonošské Collegium Musicum z Trutnova zazní hudební zpracování velikonočního příběhu autorů od renesance po současnost (A. Michna z Otradovic, J. S. Bach, G. F. Händel, J. D. Zelenka, P. Eben a další.).

a3-velikonocni-koncert-23_page-0001---kopie.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V neděli 16. dubna od 17 hodin se uskuteční "Velikonoční benefiční koncert", na kterém se představí mladé hudební talenty, sólisté, saxofonové a klarinetové soubory ze ZUŠ Dvůr Králové n. L. a ZUŠ Vrchlabí, účastníci interpretační soutěže Litvínovské dřevohraní. Na programu zazní klasické i populární melodie od autorů W. A. Mozart, P. Desmond, filmové melodie a další.

Vstupné dobrovolné bude věnováno na financování restaurování nástroje.

Jste srdečně zváni!